4 Sebab Penapis Air Coway Model NEO Menjadi Pilihan Rakyat Malaysia

Coway adalah salah satu brand atau jenama berasal dari Korea Selatan. Ia mula bertapak dan membuka syarikat di Malaysia pada tahun 2006. Di Korea Selatan, Coway adalah salah satu jenama barangan elektronik yang cukup gah dan besar. Ia merangkumi produk penjagaan air, penjagaan udara, penjagaan badan dan menjagaan kehidupan secara umum.

Apabila masuk ke Malaysia, pihak Coway tidak memasarkan semua produk mereka di negara tercinta ini. Mereka hanya memasarkan killer product. Apa tu killer product mereka? Killer product tu ialah penapis air dan penapis udara. Ada juga produk lain sebagai sampingan dan dilihat kurang mendapat sambutan yang besar. Akan tetapi, produk penapis air terutama telah mendapat tempat di hati semua rakyat Malaysia.

Harga penapis air Coway berkisar di antara RM95 hingga ke RM300 sebulan. Coway menyediakan skim sewa beli dan bayaran penuh. Ia sungguh fleksibel dan memberikan pilihan terbaik. Selain itu, ia datang dengan servis perkhidmatan percuma dan waranti kerosakan selama 5 tahun.

Salah satu killer product yang disasarkan kepada keluarga kecil dan mempunya bajet yang rendah ialah model NEO!

4 Sebab Utama Pilih Penapis Air NEO

PENJIMATAN YANG BANYAK
▪Harga Asal Penapis Air Neo – RM108
▪Harga Promosi – Hanya RM85 sebulan (Jimat RM23 Setiap Bulan)

TANGKI AIR YANG BESAR
Penapis Air Coway Model NEO ini mempunyai kapasiti tangki yang besar berbanding dengan model jenama lain yang sama harga atau lebih. Dengan RM85 sahaja, anda akan dapat 5.8 LITER KAPASITI.

KEKERAPAN SERVIS YANG BANYAK
Coway menawarkan setiap Penapis Air Coway dengan KEKERAPAN SERVIS SETIAP 2 BULAN iaitu sebanyak 6 kali setahun. Selain itu, Coway juga akan menukar filter Penapis Air setiap 4 bulan. Anda bayangkan betapa banyaknya Coway sediakan servis dengan harga yang murah?

MURAH TAPI LENGKAP!
Coway menawarkan penapis air yang lengkap dan sesuai untuk keluarga inginkan penapis air yang mempunyai air PANAS, SEJUK dan SUHU BILIK tapi dengan harga yang sangat murah.

Jika anda nak ambik penapis air NEO, saya ada seorang kawan yang boleh membantu anda. Beliau juag merupakan top agent Coway Malaysia selama 2 tahun berturut-turut. Dia aktif membuat pemasaran offline di sekitar Lembah Kelang dan jugak pemasaran online menggunakan website dan Google Ads.

Nama beliau ialah Tuan Azlan Arif. Saya panggil beliau Azlan Top Agent! Hahah

Untuk promosi Coway model Neo yang terkini tahun 2020 ni, just hubungi beliau di talian 6017-314 7200.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *